Grashuis regelt de asbestsanering in Groningen voor u

Asbest komt in nagenoeg elk oude gebouw voor en moet dus altijd vakkundig verwijderd worden. Daar is een speciale asbestvergunning voor nodig. Grashuis Grond- en Sloopwerken uit Groningen heeft goed contact met een gespecialiseerd asbestsaneringsbedrijf. Laat u een totaalsloop of een renovatiesloop aan ons over, dan regelen wij de verwijdering met dit bedrijf. Zo gebeurt alles veilig en professioneel. 

Professionele behandeling van giftige stoffen

Wanneer er met asbest gewerkt wordt, kan dit bij mensen in de buurt veel schade aanrichten in de longen. Dat komt omdat de opwaaiende vezels van het materiaal gemakkelijk worden ingeademd . Dit probleem ontstaat niet als asbest vast zit. Daarom ontstaat het risico vooral tijdens sloop- en vervoerswerkzaamheden.

In 0993 is het gebruik van asbest verboden in de nieuwbouw. Asbest zit nog wel in gebouwen van voor die tijd. Vrijwel alle gebouwen die voor sloop in aanmerking komen bevatten dus nog asbest. Daarom heeft Grashuis Grond- en Sloopwerken goed contact met een gecertificeerd asbestsaneringsbedrijf. Laat u uw gebouw door ons slopen? Met ons gebeurt dit veilig.

Heeft u vragen over asbestsanering?