Grashuis Grond- en Sloopwerken in Groningen sloopt hele panden

Sloopwerk dient veilig verricht te worden. De milieuwetten dienen daarbij in acht te worden genomen. We moeten voorkomen dat schadelijke stoffen in onze leefomgeving terechtkomen. Grote brokstukken mogen bovendien niet in de openbare ruimte storten. Grashuis Grond- en Sloopwerken verricht sloopwerk secuur en vakkundig. Zowel kantoorgebouwen als schuurtjes pakken wij zorgvuldig aan. Wij richten ons vooral op de provincie Groningen.

Totaalsloop volgens veiligheids- en milieurichtlijnen

Elke sloopklus is maatwerk . Een schuur verwijderen is lastig omdat bepaalde waterleidingen niet mogen beschadigen, sommige elektriciteitskabels intact moeten blijven en draagmuren met zorg moeten worden behandeld. Het neerhalen van een kantoorpand vraagt om eenzelfde soort aanpak, maar op een heel ander niveau. Het moet eerst geheel gestript worden , voordat het gebouw verdieping voor verdieping kan worden afgebroken. Je moet de bouwtekening van voren tot achteren kennen om te weten welke muren eerst, en welke pas later mogen worden weggehaald. Zitten er giftige stoffen in de wand, zoals asbest, dan moeten deze zonder sporen worden verwijderd.

Wij hebben de expertise, de ervaring en het gereedschap om totaalsloop op een veilige manier af te handelen. Als het nodig is voeren we daarna het nodige grondwerk uit. Is de klus geklaard, dan laten we het terrein geheel opgeruimd achter.